onsdag den 10. september 2014

NY Day 5. Time to go home

Så er vores dage på ferien ved at være talte. Vi sov så længe vi kunne, til kl 8. Fik badet og fordelt alle indkøbene i bores kufferter. Godt vi kun tog det aller mest nødvendige med. For vi har da godt nok forkøbt os. 

Nå, vi havde snakket om at tage ind til Meat packing distrikt for at spise morgenmad. Så efter at have tjekket ud og fået opbevaret vores kufferter i reseptionen. Gik vi mod Broadway og 79th st. for at tage en sub. Men nu åbnede der sig et helt nyt kvarter vi slet ikke havde fået kigget på. Der lå "designer shoo shop" elektronik forhandler, den mest fantastiske bog handel mm. Så vi besluttede os for at tage en hurtig bid brød og en kop kaffe hos en bager. 

Min mand fik købt en Samsung tablet, vi købte bøger med "Thomas tog" til B og med "cars" til V. Og så kom jeg til at kigge i hobby afdelingen og hold nu fast hvor var der mange lækre bøger om hækling. Men da vores lommepenge var ved at være brugt blev det un til en en enkelt med opskrifter på ting til drengene. Og et super lækkert kvartalsblad. Det skal der nok komme mere om, når de kolde og mørke vinteraftner nærmer sig. 

Gennem riverside park 


Herefter kig vi omkring 35 gader ned til et hangarskib og en ubåd der ligger som er museum. Der var dog kun tid til et hurtigt kig ude fra, da vi lige skulle nå lidt frokost inden vi skulle tilbage til hotellet og hente vores kufferter og mod lufthavnen kl 16. 


Frokost på en rigtig Amarikansk dinner, hvor vi fik burger med det hele og cola til. Det skulle jo prøves. Super lækkert. Sub'en fra times square tilbage til upper West og hente vores kufferter inden vi tog den tilbage til 34th - pen stantion hvor vi skulle med NJ til Lufthavnen. 

Det gik super hurtigt og nemt gennem sikkerhedskontrollen og så var det bare at vente næsten 3 timer ved gaten (uden internet, 5$ i timen. De må drømme) i London car det huhaj vilde dyr for at nå fra det ene fly til det næste på 45 min. Men der var heldigvis ikke kø i sikkerhedskontrollen så vi var ved gaten 10 min før den lukkede. 

Ingen kommentarer: