mandag den 8. september 2014

NY day 4.

Dagen startede tidligt kl 6.15 da vi blev vækket af en helikopter der cirkulerede rundt over central park. Så vi blev liggende i sengen og snuede til 7.30 kan ikke huske hvornår vi sidst gjorde det. 

Efter bad mm. Var vi klar morgenmaden blev på Lenny's en amerikansk kæde. Det var billigt men også mega dårligt. Så vi besluttede os for at købe en god kaffe på Starbucks (love it) og tulle over i parken mens vi ventede på at klokken blev 10 og naturhistorisk museum åbnede. Vi synes lidt det var et must at se det. Nu hvor vi bor klods op af det og når vi har set filmen "nat på museumet" uendelig gange. Tror faktisk også det var den vi så første gang vi var i biografen sammen. 

Næsten 4 timer tog det at gå igennem den almindelige udstilling , godt vi ikke købte den udvidede. Så havde vi da overhoved ikke nået andet i dag. Derefter tog vi sub'en til Canal Street indgangen til China town. Hold nu op hvor var der mange mennesker og de var mega nærgående. "you like, bag, watches?" Vi fandt et spisested i en side gade og fint noget dim sum. Det høre sig vist til. Skyndte os videre til little Italy hvor de var i fuld gang med at sætte boder og Tivoli op, da der den 10. Sep var fest uge. Og midt i det hele fandt vi, Chrismas in NY. Wow en kæmpe butik fyldt med julepynt året rund. Måtte lige købe noget derinde. Herefter besluttede vi os for at gå vest på, for at finde "the highline" en nedlagt jernbane der er lavet om til en lang promenade langs Hudson river. 

Midt i SoHo fandt vi denne fantastisk garn butik Loopy mango. Nøj hvis vi havde haft plads i vores kufferter have jeg købt en masse med hjem. Men heldigvis sender de også til Europa. Så købte kun lige et par prøver. De laver selv deres garn, som er fra opdræt i US. 


Her efter gik vi videre mod the highline. 
Og hold da fest. Hvor er solnedgang over New Jersey smuk. Her lidt billede spam


 Udsigten mod Manhatten fra Highline 

Kunne ikke dy mig. Der sad en mand og hæklede. 👍 fra mig
Derefter middag på en hyggelig lille restaurant i Hell's kitchen distriktet 

En yellow cap hjem efter en lang dag. Inden turen går hjem til Danmark i morgen aften. 

Ingen kommentarer: