lørdag den 6. september 2014

NY dag 1.


Så kom vi endelig herover. 
Og hold da fest hvor er det vildt, turen herover gik fint undtagen det tag lidt tid at gå vores boarding pass i Heathrow da min mand var booket med sit mellemnavn som efter navn. Men der lykkedes og vi kom i fastlane igennem Security. 
Fra Europa til US fløj vi med den nye Boeing dreamliner, og wauw tror næsten det var dens første tur. Alt var sprit nyt. Skærm i sædet foran en, hvor der var 78 forskellige film at vælge imellem. Udover at se fjernsyn, spille spil børnekanaler mm. Der var tæpper og pude, sæt med tandbørste og tandpasta. Vi fik mad 3 gange på de 7 1/2 time det tog. Der var kaffe, sodavand, drinks, vin mm adlibitum og de kom rundt mange gange. Kan godt ske det er standard. Men mere end jeg havde forventet. 
Vi sad sammen med en utrolig venlig og rolig amerikaner Mike som havde været på foretningsrejse i London. Han fortalte og hav gode råd om hvordan vi kom til vores hotel, hvad der var værd at se og hvor der var godt at spise. 
Fra lufthavnen tog vi airtain til railway new Jersey og videre ind på manhatten pen station. Så en yellow cap til vores hotel på upper West manhatten 79th Streets. Super fint hotel til prisen overhoved ikke skuffet. 
Lidt urolig nat, de har ret, byen der aldrig sover. Vi var lige en tur nede på Amsterdam ave. Og få en nightsnak. Hummer hotdog. Mums dem kan man da godt blive afhængig af og så en godnat øl til. Inden sengen kaldte kl 22 lokaltid kl 4 dansk tid. 

Som snåbørnsforældre vi er, vågnede vi begge kl 5.30 ok udhvilet. Så op kl 6 og i bad inden dagens sightseeing. 

Morgenmad i Soho
På en øko restaurant 
Jum jum

Kaffe på starbucks, og en gang Skype med morfar og drengene. Gratis wi-fi
Så havde vi hjemmefra booket en tur med færge til liberty Island og ellis Island Sejltur videre til Ellies Island
Hvor immigranterne blev indskrevet
Utrolig smukt loft
Efter 3 timers kultur og en sejltur tilbage til Manhatten, gik turen mod Brooklyn bridge. 

Lækker is

Sub tilbage til Manhatten. Shopping i macy's et par timer

Inden turen gik op i Empire State building

Ingen kommentarer: