mandag den 8. september 2014

Gode ideer og råd når man rejser til New York

1. Sørg for at din billet stemmer 100% overens med dit pas. De er mega emsige hvad det angår. 

2. Husk man må ikke tage nogle former for mad med ind i landet. Så lad kiks mm. blive i flyveren. 

3. Køb et metrokort. Det koster 30$ + 1$ for kortet,for free ride i 7 dage. Det kan helt sikkert betale sig. Med det kan du tage alle metroer lige så langt du vil. Lige så mange gange som du vil. Kan betales med Visa i automaterne på stationerne. 

4. Husk der kommer 8,8% oven i prisen på alt hvad man køber + de forventer mellem 15-18% i drikkepenge på restauranterne. 
Tøj køb under 100$ er taxfree. 

5. Kunden har aldrig ret her. 
Det oplevede vi nogle gange, eks i Macy havde jeg fundet et par sko hvor der stod 29$ - 25% ekstra off. I dk ville det betyde at der blev trukket 25% ekstra fra ved kassen. Så jeg spurgte da han slog 29$ +tax ind. Han gik ned og kiggede og kom tilbage og sagde at de allerede var prismærket. 
Så da vi havde været på en guidet tur, stod der på bagsiden at der var en Voyager til en guidet gå tur i central park fre, lør el tirs og man bare skulle ringe og tilmelde sig 24 timer før. Det ville vi så. Men fik at vide at det tilbud havde de ikke mere. 

Så man skal lige se sig for. 
De kan godt finde på at snyde en. Et andet eks. Da vi skulle op i impiere fik vi at vide der var 2 timers vente tid, men hvis man gav 10$ mere kom man i fastlane. Så det gjorde vi. Da vi så kom op stod der "not express ticket" på vores billet og der var max 10 mins vente tid. 

6. Husk gode gå sko. Man går utrolig meget rundt, da der ikke er så langt mellem seværdighederne. 

7. Hav en trøje med. De er helt tossede med Aircondition, så der er ofte pivkoldt på restauranter, butikker mm. 

8. Bad og toilet på gangen på hotellet, kan anbefales hvis man vil spare nogle penge. Man er ude næsten hele dagen da der er så meget at se. 

9. Man kan købe sig fattig i ture. Men med en god rejsebog kan man nemt finde det meste. 

Ingen kommentarer: