søndag den 7. september 2014

NY Day 2.

So fare.....


I dag holdet bedre med at være på Americansk tid. Vågnede dog kl 5.45, men efter en tur på det lille hus og opdate på facebook. Kunne heg sove videre til 9.30 hvor jeg blev vækket af manden min, der allerede have været i bad. 

Første stop blev morgen mad på hjørnet af 79th Street og Amastetdan ave. Mega dårlig omelet. Så det bliver ikke et stamsted. 

Gå tur til Dakota building hvor John Lennon blev skudt for utrolig mange år siden 

Slentre tur gennem central park på the Mall som jo er mega kendt fra mange film

Så er det labor Day her i NY i dag. Så 5th aveny var en lang parade, mega sjovt at se på. Og så blev man lige mindet om hvor godt vi har det i DK. Når deres kampe går ud på betalt dag ved sygdom. Hold da fest, det tager vi da alle for givet derhjemme

Appelshop skulle også lige besøges. Der lå folk uden for og sov, da den nye Iphone6 rygtes at blive realesed på tirsdag. Crazy. 

Men kom vist lige til at købe en IPad mini. Så kan det være jeg kan få den i fred. 

Osede Fao Schwart igennem, men fandt intet legetøj man ikke kan få i Danmark. Så vi finder noget i Toyz a'us til drengene på times square.  Hvor der skal være et 20 meter højt pariser hjul inde i butikken. 

Næste stop var Nike town. Efter gårsdagens 15 km trave tur var fusserne ømme. Så de blev forkælet med disse

Vi måtte jo også lige besøge DKNY og der var fest med dj, fotograf, champagne og 25% på alt i butikken. Så manden fik lidt lækre skjorter

Frokost og så videre til Times square. 

Update

Vi nåede lige et smut forbi Grand central. Og woau. Det er jo et helt slot!

Fotografering af brudepar. 
Selffie 

Videre til Times square og toysR'us
Dj i H&M på broadway 

Trætte fødder og alt for meget shopping gjorde at vi tog sub'en hjem. Dog kom vi til at tage et Express tog, så endte "in the bronx" på 125th Street. Så måtte lige vente på et tog tilbage. 

Trætte i seng kl 22. Klar til en spændende dag i morgen

Ingen kommentarer: