fredag den 13. marts 2015

En kreativ uge....

Har haft nogle halve barnets sygedag, da trolden har erhvervet sig en gang omgangssyge. Men hav har været duper frisk, så der måtte nogle aktiviteter på bordet. 

Så vi fik frisket drengenes ikea køkken op. Da jeg længe har syntes at det var lidt kedeligt at se på. 

Så lidt dekomaling fra netto, som også er beregnet til at tegne med kridt på. Samt noget tavleklæb fra Føtex, udgjorde forvandlingen. 


Projekt legehus i haven kom også lidt videre. Har stået stille vinteren over. Men taget fik en klat maling. Ibenholt farvet, fik  dog ikke lige taget et billede. 

Til sidst gik vi i gang med projekt, oprydning og sortering af drengenes legetøj. Utroligt så meget der kan samle sig på deres værelser. 
De er også ved at være så store at der skulle sorteres ud i udvalget. Musen, springer jo over nogle ting når storebror leger med noget mere spændende. Så nu er Playmobil. Og "de små" LEGO som trolden kalder det begyndt at gøre sit indtag. Puslespil var der også en del af det simpelhen er blevet for lette. 

For at trolden bedre kan holde styr på hvor hvad skal være, fik jeg den ide at sætte selvklæbende stof stykker fra Søsterne grene på stofkasserne fra ikea, teksten er skrevet med tekstil tudser også fra ikea
Ingen kommentarer: