søndag den 8. marts 2015

Det var den ferie.....

Så er en uges ferie ved at være ved vejs ende. Det er endnu en gang været en fantastisk en af slagsen og vi har nået utroligt meget unden at det på nogen som helst måde har været stressende. 

Vi startede med at køre til Grenå fredag aften efter arbejde. For farmor holdet 60 års fødselsdag, og drengene hyggede sig for vildt. Der er massere af lidt større børn i min mands familie så trolden fik dem lokket til fodbold, som er hans kæmpe passion pt. Han står og sparker til en bold fra han vågner til han går i seng. 

Søndag formiddag fik vi til at gå i Kattegat centeret. Vi købte sidste sommer et årskort, da det kan betale sig hvis man kommer to gange. 

Vi fik rigtig kigget på hajer og musen var modig nok til at røre ved en rokke. Puha det er ikke luge noget for moderne


Elsa's slot blev det til i LEGO 

Alle ungerne

Hjemme på øen igen mandag, gik dagen med tøjvask, leg og hygge. 
Inden vi atter dragede afsted tirsdag med Oslo båden, vi havde denne gang valgt at tage bilen og kælke med. Så målet var at køre op til Holmenkollen og kælke. 

Vi var så heldige at få fat i en commedor de luxe suite. Som er fantastiske at bo i, massere af plads til ekstra opredning til trolden og weekendseng til musen. 
Og ej at forglemme dobbeltseng til mor og far. 

Turen på vej derop var lidt urolig, men drengene hyggede sig i legeområdet. Trolden var på skattejagt med piraten både på vej op og ned igen. 

Dejlig seng til forældrene. 

Drengene nyder udsejlingen af Københavnshavn, fra vores altan. 

Musen var meget fascineret over skummet på havet. 

Legerummet blev vores opholdssted. 

Trolden på pirat skattejagt. Som han vandt. Mega stolt, han var sikker på det var fordi han løb hurtigst! ( det blev afgjort ved lodtrækning )

Jubii sne.....Fandt den fedeste legeplads på vej tilbage til Oslo. 

Leg med det nyindkøbte LEGO på båden på vej tilbage. 

Trolden på vej til hestevæddeløb onsdag aften. 

Solnedgang og Oslo på vej tilbage

Aftensmad på den italienske restaurant 


Ingen kommentarer: