søndag den 27. juli 2014

A Dream come true


Så har vi gjort det, flybilletter og hotel er booket til New York. 4-9 september. Kæreste tur alene, helt uden børn. Ved ikke lige hvem der kommer til at savne mest. Drengene eller os? Morfar og Lena flytter ind hos os og hygger med drengene, mens vi udlever min drøm om at komme "over there". 

Vi har snakket en masse om hvad vi skal se og nå, da 3 hele dage jo ikke er meget når man skal nå så stor en by. 3% areal af Danmark men med 3,5 gange så mange indbygger som i DK. Det er slet ikke til at forholde sig til. 

Har snakket om ellis Island, da min mand meget gerne vil se den. Frihedsgudinden er jo er must, måske en musical på broadway? Tænker også vi skal tage en tv serie Tour, hvor man kommer rundt og ser hvor alle de fantastiske serie er filmet, så som sex and the City, friends mm. 
Nogle gode forslag?

Har også snakket om at skulle op i en skyskraber, men da manden er højde skræk, er det røget ned på "måske-hvis-vi-har-tid" - listen. 

Central park ligger også højt på listen, men vi har booket hotel på 79. Street West. Så det er lige ved siden af, så det når vi helt sikkert. 

Så nu er nedtællingen startet. 38 dage, 28 af dem arbejdsdage. Jubii glæder mig som et lille barn til juleaften. 


Ingen kommentarer: