onsdag den 17. august 2016

Ferie del 1.


Så blev det endelig vores tur til at råbe "FERIE" drengene har været utrolig utålmodige og talt ned den sidste uge, hvor mange gange de skulle sove og i børnehave inden det blev ferie tid. De startede ferien med at overnatte hos morfar og Lena. Da jeg lige havde lidt arbejde lørdag formiddag. Mens manden skulle sove tømmermænd væk. 

Første del af ferien tilbringes i Jylland for bedsteforældrene. Vi starter i Bryrup hos farmor og bedstefar. Bonus familen fra Holland er også på ferie. Så der er massere af kusiner og en enkelt fætter. V og Mingus på 7 år blev strakt bedste venner og der blev leget med LEGO, spillet fodbold, kigget på iPad, grinet og lært fjolle ord. Heldigvis er de Hollandste børn rigtig gode til dansk. Så det blev rigtig grinet igennem. Manden og jeg fik rigtig gid tid til hinanden og til at få løbet nogle turer i den utrolig smukke natur sammen. Noget der ellers aldrig kan lade sig gøre med to små drenge. Derudover blev hæklepinden hevet frem. Nu hvor drengene var underholdt med legekammerater. 

Det blev både til en bamse til min fætters lille nye pige Iona, pokemonballs til Mingus og V. Opskriften findes her. 
Karklude, kom jo kan masse produceres men snakken går og med et glas vin ved. 

Det blev til en tur med veteranbanen Bryrup-Vrads. Utrolig smuk og hyggelig tur, alle børnene var enige om at det ikke var sidste gang vi skal med den (måske forbi man kan får en is på Vrads station mens man venter på toget kører tilbage )

Minimusen ved skinnebussen

Klar til afgang

Tog selfie

Konge at sidde ved styrmanden

Is-tid


Vrads station

Ingen kommentarer: