onsdag den 25. maj 2016

Ferie langt ude i skoven.....

Så kom vi på ferie, endnu en gang fik vi lov at låne ødegården i Älmhult, og forsommeren er mindst lige så lækker om her var i Januar, sidst vi var her. 

Denne gang har vi min søster, far og hans kæreste med. Vejret viste sig fra sin bedste side, 27 grader og høj sol det meste af tiden. 

TIRSDAG
blev brugt på at køre herop og handle ind til ugen. 
Vi fik startet grillen op og lavet lækkert mad. 

ONSDAG
Blev den store udflugts dag. Vi havde kigget nette igennem for udflugter i en radius af 100 km. Tykarpgrotten, så spændende ud og drengene var vilde med ideen om at se flagermus samt se hvor Ronja Røverdatter er optaget. Desværre var vi lidt for tidligt på sæsonen, da den kun har åbent i weekenden ind til juni. 

Så vi kørte videre til Hovdala slott. Utrolig flotte bygninger med en fantastisk historie. Det var ejet af en dansker ved navn Jens Mikkelsen, som gemte gyngerne under svensker krigen. Slottet brændte ned, men blev genopbygget efter krigen. 
Efterfølgende gik turen videre til börkvigen. En lille hyggelig "strand" ved den nærtliggende sø. Og ej at forglemme fik min søster og jeg en lille løbetur i det kuperet landskab


Ingen kommentarer: