tirsdag den 3. november 2015

Mini-musen 3 år

Så kom dagen endelig hvor mini-musen har fødselsdag og bliver 3 år, eller som han selv ydre det 5 år. 

Weekenden startede med at de to rødder, var klædt ud i institionenen. Var så heldig at trolden gerne ville være spiderman, som vi købte til fastelavn. Den gang nægtede han dog at tage det på, med da Mikas og skulle være spiderman var det sejt. Mini-musen havde inden holdning. Så det blev til Alikazim som vi havde liggende fra juletræsfesten på mandens job for ti år siden. 


Fredag aften fik vi besøg fra Aarhus af Tante og onkel, og ej at forglemme kusine Marie på 9 mdr. Trolden var utrolig god til at passe på hende og ville rigtig gerne lege med hende. Mini-musen syntes hun var irriterende og tog for meget af mor og fars tid. De voksne skulle til koncert i TAP1 og se Dave Matthews band. Så vi fik lov til at passe prinsessen. 

L Ø R D A G

Havde vi planlagt, at vi skulle i zoo og se Halloween, eller "Howloween" som det hedder i følge mini-musen. Vi har alle årskort, så vi måtte i dagens anledning tage en gæst med. Så moster tog med. 
Drengene hyggede sig, men var lidt trætte. 

Lørdag aften, stod i halloweenens tegn. Det har virkelig været stort her på matriklen. Drengene har virkelig snakket meget om det. Så vi skulle da have vores egen lille fest. Vi havde inviteret nogle venner over til græskarsuppe og uhygge. Ungerne hyggede sig med modelervoks, mens de voksne fik vendt verdenssituationen. 

S Ø N D A G

søndag var den helt stor fødselsdags dag. Dagens startede med bagning af monster boller, med grøn og sort frugtfarve i bolledejen. Nøj det så giftigt ud, men skabte glæde hos fødselsdagsbarnet. 

Morfar og Lena kom og hentede drengene og tog dem ind i Valby kulturhus og se "halloween mysteriumet" manden kørte ind for at hjælpe sin søster med at flytte. Imens fik jeg bagt kage, dækket bord og gjort klar til fødselsdag. Unden min søster kom og vi fik løbet en lille tur. Så vi kunne spise boller, slik og kage med god samvittighed. 


Fødselsdagen gik rigtig godt og var super hyggelig. Farfar og bedstemor fra Jylland kom også. Men mini-musen blev mere og mere sløj og det endte med st vi måtte ligge han i seng med feber. 


M A N D A G

Var drengene hjemme med farfar og bedstemor. B var ikke helt på toppen, men de have haft en rigtig hyggelig dag og havde nået at være på legepladsen. 

T I R S D A G - fødselsdagen

Øv, øv, det burde forbydes at være syg på sin fødselsdag. Men selv om man har 39 i feber. Kan gaver gøre meget ved humøret. Trolden vågnede også op med feber, dog ikke så slemt. Så var det godt farmor og bedstefar, var ankommet mandag aften. HURRA for bedsteforældre, når man har syge børn. 

Ingen kommentarer: