søndag den 15. februar 2015

De tre f'er. Fastelavn, fødselsdag og fantastisk weekend

Nøj, vi har bare haft en fantastisk afslappende weekend, hvor der alligevel er sket en masse. 

Lørdag var det jo som bekendt den 14. Februar og der med Valentinsdag. Det er dog ikke noget der bliver gjort det mindste ud af her hjemme. Tværtimod. Det er nemlig min fars fødselsdag, og den skal han fejres på. Så vi lavede pandekage lagkage, med hindbærskum og friske blåbær på toppen. Inden vi kørte ned til morfar og pyntede op inden han kom hjem. Han blev utrolig glad for velkomst komiteen. 


Aften gik med hygge og lækker fødselsdags middag. Da drengene var puttede hjemme. Gik der dig lidt romantik den, nu hvor de viste Valentinesday i fjernsynet. 

Søndag stod i fastelavnens tegn. Vi havde besluttet at tage med moster ril min hjem by for at slå katten af tønden. Eller banke katten ud af tønden, som det hedder efter Troldens overbevisning. 

Dette års kostume til minimusen, havde jeg selv stået for. Da han heldigvis stadig er så lille at han ikke har en holdning til hvad han vil være. 
Fik fundet en rød body samt et par røde velourbukser i H&M til en billig penge og skæget blev hæklet på ro timer fredag aften hjemme i sofaen efter rødderne var puttet. Trolden derimod, vil overhoved ikke klædes ud. Og vi har længe spurgt ham hvad han ville være til fastelavn. Og svarer var "det finder jeg ud af hvis det bliver fastelavn" så prøvede så vidt muligt at være på forkant og havde købt er spiderman kostume. Og så om ældste arvingen ikke lørdag aften proklamere at han vil være nisse. 
Så farmand måtte på loftet i julekasserne og finde en hue og moderen gik i tænkeboks. Et par grå jogging bukser og er rød t-shirt senere. Var vi leverings dygtige i en nisse dragt. Sikke en fantastisk weekend. Lad os have flere af dem. ❤️

Ingen kommentarer: