onsdag den 8. oktober 2014

Lang weekend


En dejlig lang weekend, fredag til søndag er gået. Og nøj hvor har det været dejligt. Fredag var mor og minimus hygge dag. Så da trolden var afleveret i børnehave gik turen til den lokale svømmehal. Og det var endnu en gang en kæmpe succes. Han ELSKER bare vand. Han er ved at en haj til selv at plaske rundt i baderingen og fange badedyr, så vi vist snart skal over til badevinger. Ydermere har man svømmehallen helt for sig selv kl 10 om formiddagen, og livredderne er utrolig søde og hjælpsomme med gode råd. 

Efter vi var kommet hjem og havde fået lidt frokost tog han en lur på næsten 3 timer. Lille pus. Men så fik mor tid til at lave lidt videre på evighedsprojektet, køkkenet. Som vi har været i gang med siden påske. Men det har jo været en mega god sommer hvor vi har været ude det meste af dagene. 

Om aften kørte vi en tur til Tappenøje. (Byen der minder mig om min barndom, i musik sang vi tit, "forår i Tappenøje") for at kigge på en lille killing. 
Da vi i år har måtte aflive begge vores katte. I januar Simba, min kat jeg fik da jeg flyttede hjemmefra. 16 år blev hun. Men til sidst var hun blevet så gammel at hun ikke kunne holde på afførringen. Og så her for 14 dage siden fik Cooper, akut nyresvigt. Han har haft nedsat nyrefunktion, i mange år men har levet fint på special kost, indtil nu. Men vi havde han i 9 år. Så der blev meget tomt med kun en fisk og en zebrasnegl. 

Killingen var dog utrolig sky, så vi sagde faktisk nej til den, men så blev vi enige om at tage den med hjem en uge på prøve og se hvordan den reagerer på drengene. 


Lørdag havde vi besluttet os for at vi skulle ud og se på hvidevarer, da vores vaskemaskine var stået af og tørretumblerens censor ikke virkede optimalt. Så køle Møller på Frederiksberg fik besøg af den lille familie. Vi fik købt et sæt maskiner og en emhætte til køkkenet. Så det bliver dejligt at kunne komme i bund med vasketøjet igen. 

Her efter kørte vi til Nordhavnen og da vi var blevet inviteret til frokost på Oslobåden af en af mandens kollegaer. Lidt sjovt at være ombord på en næsten Tom færge. Men super hyggeligt. Trolden kunne dog ikke forstå hvorfor vi ikke sejlede. 
Træt minimus

Efter frokost var det hurtigt hjem og gøre mig klar til en tur på Nørrebro teater og se "alle elsker kærlighed" men min søster, far og hans kæreste. Super fedt stykke. Lækkert mad og et par drinks bagefter inden en træt kvinde drog hjemad igen. 

Søndag skulle det dejlige vejr nydes. Så turen gik til Brøndby skoven i håb om at finde kastanjer. Men det var ikke til at finde, men heldigvis er Hvidovre torv fyld på det punkt. Så der blev indsamlet til den store guldmedalje. 
Hjemme fik minimusen en lur, mens trolden og mor hyggede med kastanjer. 


En hængt edderkop iflg trolden

Senere gik turen til remiseparken på Amager. Helt sikkert et besøg værd og ikke sidste gang vi kommer der. 

Ingen kommentarer: