søndag den 23. marts 2014

Det er stort at blive 3 år....

Så kom dagen endelig for V. Vi har hele igen snakket med ham om at det er hans fødselsdag søndag, lidt svært for ham at forstå for når man jo ikke er så gammel kan man jo ikke huske sidste år, men kun at lillebror, morfar og far har haft fødselsdag inden for de sidste par måneder. Det er også svært at finde id af at man ikke er 2 år mere og går i vuggestue, men nu er 3 og er startet i børnehave med alle de store. 

Vi har længe gået og snakket om hvad vi skulle give ham i gave, for som de fleste børn i dag mangler ham jo ikke noget. Og når vi har spurgt ham hvad han ønsker sig, siger han bare "en gave"!!!

Men vi kom på ideen med at han da skal have en fisk. Da "find Nemo" nærmeste køre på repeat herhjemme. Dejligt men lidt afveksling fra cars. Så fandt et lille akvarie i Netto på 19 liter. Lige til at overskue, kørte en rur i den lokale dyrehandler og købte underlag, pynt mm. Og blev rådgivet til at skulle have en kampfisk. Som vi kunne hente søndag på selve dagen. 

Så lørdag aften efter drengene var lagt, blev akvariet sat op i stuen og hele min mands familie der var kommet fra det jyske om eftermiddagen blev sat til at puste balloner op. 

Selve fødselsdagen var fantastisk, da V var med oppe og vælge fisk (mellem en rød eller en blå) hoppede og dansede han af glæder, fisken blev straks døbt Nemo (surprise!) og han havde bare en fantastisk dag med alt vores nærmeste familie på begge sider. Menuen stod på Rasmus Klump pandekager, bestilt af fødselareren selv (tak til faster Nadia for at stå i 3 stive timer og bage dem til 15 gæster) boller, varm kakao og self lagkage. Super, super hyggelig dag, begge drenge er gået omkuld i skrivende tid, så nu står den på pølsehorns bagning til 24 børn i børnehaven i morgen og Superliga bold til mor. 

Imorgen kalder jobbet igen efter 14 dages ferie, kunne sagtens snuppe 14 mere. 

Dagens første pakke, hjælp fra Faster
Dagens fødselslar
Morgenbord
Fødselsdagsbordet
Familien

Dagen helt i skysovs

Lagkagen
Så skulle gaven fra moster prøves af
Meget glad for Lynet
Leg med gaven fra faster
Nemo' hjem

Ingen kommentarer: