tirsdag den 18. februar 2014

En hue blev til tre....Så er jeg endelig kommet lidt igang med det kreative igen, efter jeg er gået lidt kold i mit bedstemor tæppe, er dog godt på vej de første 80 firkanter er færdige og der er kun 3 garnnøgler tilbage.

Men tog et lille sidespring, da Tulle momsemor, manglede test hækler til en opskrift hun havde oversat.
Så gav mig i kast en en opskrift af de svære, faktisk så svær at jeg var lige ved at opgive, men hurra for you-tube hvor den blogger der oprindeligt at lavet opskriften har lavet en video med visning af omgang 6 som var som vulapyk for mig. Så jeg kom videre, dog blev første forsøg lige en tand for lille, som i meget lille, havde brugt for tyndt garn og for lille nål størrelse, så det blev en baby hue, lavede derefter en pink kant, da et vennepar af vores lige har fået en lille pige i lørdags.Men så havde jeg blod på tanden og fandt som sidst nævnt noget lækkert uld i den lokale garnbiks i Grenå, så vi var på besøg hos mine svigerforældre forrig weekend. Og denne lækre hue kom af pinden, i voksen størrelse, opskriften fåes her

Er helt vild med diamant mønstret, giver virkelig en fed 3D effekt. 

Rest garnet skulle jo ikke gå til spilde og som trolden spurgte mig, " hvad laver du mor?" " jeg hækler en hue" , " vil du også hækle en til mig?"

Så det blev også lige til en lille hjemme fikset hue til ham

Slog 30 luft masker op, og hæklede skiftevis i forreste og bagerste Løkke på masken hver anden række, vendt med en luft maske og gennem begge løkker i første og sidste maske på rækken.
Hæklede til den var bred nok til at nå rundt om hans hoved, den giver sig utrolig meget. Syede den sammen i toppen og vupti så var der tre huer. 


1 kommentar:

Connie Iversen sagde ...

Du er da bare helt vildt kreativ og energisk -superflotte ting :-)