torsdag den 23. januar 2014

Shyyy...

Ja ved godt der har været meget, meget stille på bloggen. Men må krympe til korset og indrømme at jeg havde taget munden for fuld i december.. Det hele ramlede så da jeg blev rigtig meget syg en uge før jul og måtte ligge i sengen med høj feber i mange dag. Kom først på højkant igen efter jul. Er eller typen der aldrig bliver syg, men kroppen sagde simpelhen fra. Så har brugt det meste af januar på at bygge mig selv op, ved at tage det helt roligt og ikke love mere end jeg kunne overskue. Og Gud hvor har det været dejligt, også at finde tid til mig selv og til at lave noget af det som er godt for sindet.

Men det gør så også at alle mine kreative projekter har været lagt fuldstændig på hylden for ikke at få mit stres til at blusse op igen.

Men nu er jeg ved at være ovenpå, og jeg glæder mig som et lille barn til at komme på Aohmessen i weekenden. Skal afsted med manden og drengene, det bliver bare så hyggeligt. At får en masse inspiration. 

Og inden jeg slutter af vil jeg gerne takke alle de bloggere som jeg har fået kalender gaver af, det var bare nogle super fine gaver, tak tak. Er klar igen til jul, dog skal jeg vist igang lidt tidligere så ikke ikke bliver panik gaver. Glædelig 2014 til alle, håber virkelig det bliver et fantastisk år.

M

Ingen kommentarer: